Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Cerdanyola del Vallès

Casals d'Estiu 2014

Els Casals d'Estiu consisteixen en la programació d'un seguit d'activitats educatives, entretingudes i creatives, amb un centre d'interès comú, adreçades als infats de la ciutat durant les seves vacances d'estiu.

Les inscripcions es faran del 16 de maig al 26 de juny, ambdós inclosos. En aquesta fitxa hi trobareu el tríptic del Casal d'Estiu, amb tota la informació d'aquest servei. És recomanable que us el llegiu abans no comenceu a omplir les fitxes per accedir-hi. Els documents necessaris per apuntar-se al Casal d'Estiu i als serveis que ofereix els trobareu a l'apartat de documents. Des d'allà us els podeu baixar, en format PDF. Cal presentar-los junts amb la resta de la documentació necessària, a l'OAC municipal (Oficina d'Atenció Ciutadana - Ajuntament), de dilluns a divendres de 8:30h a 19h.

Els Casals d'Estiu estan plantejats: 

En primer lloc, com una proposta d'activitats adreçada als infants en el període en què tenen les seves vacances escolars d'estiu.

En segon lloc, també volen ser una eina educativa complementària realitzada en el seu temps de lleure i amb continguts de caire pedagògic, lúdic i cultural

En tercer lloc, i no poc important, també són un recurs de suport a les famílies pel fet què, quan es realitzen, els infants no tenen escola i en molts casos els membres adults de la família treballen.

Finalment, en quart lloc, són un recurs per afavorir la integració d'aquells infants que tenen unes necessitats educatives específiques. Vols compartir aquesta informació?

L'Espai de l'Alcaldessa

Il·lma Sra. Carme Carmona Pascual

Carme Carmona Pascual Alcaldessa de Cerdanyola del Vallès

Entrar

Necessites ajuda?

Logo OAC

Si necessites qualsevol informació, pots trucar al telèfon d'informació ciutadana.

Contacta amb l'OAC
Sol·licitud genèrica

Parla amb nosaltres

Formulari de queixes i suggeriments

Si tens una proposta, suggeriment o queixa, volem escoltar-te.

Vull dir-hi la meva
Sol·licitud genèrica