App. Cerdanyola Ciutat Oberta

cerdanyola ciutat oberta

Cerdanyola del Vallès disposa d'una app. pensada per a que els comerços, hostalers, i locals de lleure nocturn accedeixin des de l'smartphone. Es tracta d’un potent canal de comunicació que se suma als ja existents a la ciutat.

El treball conjunt de les associacions de comerciants i hostalers, junt amb l’Ajuntament, ha permès que desde l’any 2015 la ciutat disposi d’una aplicació de ciutat: Cerdanyola Ciutat Oberta.

Cerdanyola Ciutat Oberta és una aplicació nadiua per a Android i Iphone. Es tracta d’una aplicació gratuïta i es pot descarregar des de l’App Store i Google Play. També es pot accedir a través de la pàgina web: http://www.mostrarium.com/ca/m/@cerdanyola

Un cop instal·lada, la persona usuària que hi accedeixi trobarà informació pràctica com telèfons d’interès, farmàcies de guàrdia, guia de restaurants, equipaments culturals i activitats que s'organitzen a la ciutat.

 

Accedeix a l'aplicació Cerdanyola Ciutat Oberta go cerdanyola

Escanejant el codi QR  

                                                                                                                                

A través del telèfon mòbil i des d’un menú s’accedeix a un lloc on s’ordenen per tipologies els estableciments de la ciutat. 

 

Com l'utilitzen els Comerciants i Hostalers?

Els titulars dels establiments que vulguin accedir a la seva app. reben una invitació per donar-se d’alta al servei. Accedeixen, en primera instància, a una sessió de formació dirigida per l’empresa subministradora que els permet començar a crear la seva app.

Un cop el comerciant o l'hostaler ha enllestit la seva app, pot generar un codi QR propi que situat, per exemple a l’aparador de l’establiment, permetrà a qui passi amb un telèfon mòbil, accedir directament a l’aplicació d’aquell negoci. En el moment de fer-ho, el sistema preguntarà al propietari del telèfon si vol instal·lar-se l’app. de Cerdanyola.

Exemples del seu ús poden ser un restaurant que publiqui el menú del dia, una botiga que anuncia les seves ofertes o les oportunitats de la setmana.