Ajuts de Menjador del Consell Comarcal Del Vallès Occidental

Descripció
Sol.licitud d'ajut de menjador escolar per al curs 2023/2024 per l'alumnat d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Educació Especial.
 

Qui ho pot demanar?
Les unitats familiars empadronades a Cerdanyola del Vallès que tenen membres que estiguin escolaritzats a centres d'educació infantil, primària o secundària (sempre que el centre tingui servei de menjador) ,en escoles ordinàries o en centres d'educació especial, amb independència de la localitat on estiguin ubicats aquests centres, i que no hagin sol.licitat les beques de menjador escolar dins la convocatòria de beques escolars 2023/2024 de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. 

 

Com es pot demanar?

  • Presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. OAC
    Cal emplenar i signar la sol.licitud i adjuntar tota la documentació complementària requerida i presentar-la al Registre General de l'Ajuntament (OAC). Entrada principal pel passatge Ajuntament. 
     
  • Telemàticament. Cal descarregar-se, emplenar i guardar la sol·licitud d’inscripció que hi ha a l’apartat documents relacionats d’aquest tràmit. Desprès, clicar sobre el botó "Fer el tràmit Online", omplir les dades i adjuntar la sol·licitud i la documentació requerida si és el cas.

 

Taxa o Preu públic
Tràmit gratuït.

Documents Relacionats

Torna al Catàleg de Tràmits Electrònics