Ajuts per subjectes passius de la taxa d’ocupació de la via pública per taules i cadires.

Descripció
Sol·licitud d’ajuts econòmics als subjectes passius de la taxa d’ocupació de la via pública per taules i cadires de l’exercici 2020.

Qui ho pot demanar?
Aquesta convocatòria va adreçada a tots els subjectes passius de la taxa per aquest exercici 2020 que han tingut que tancar al públic els seus establiments i quan han pogut obrir o han tingut que fer reduint el seu aforament per ajustar-se a les mesures de seguretat decretades pel govern.  

On es pot tramitar?
A l'Oficina del Covid-19 de manera presencial (a la sala Elisa Arimany ubicada al costat de la Biblioteca Central) o per via telemàtica a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Cerdanyola de Vallès accessible a través de l'enllaç www.cerdanyola.cat.

Com es pot demanar?
Presencialment. Cal emplenar i signar la sol·licitud, recopilar la documentació necessària i demanar cita prèvia per l’Oficina del Covid-19 per registrar la sol·licitud en aquesta oficina.
Telemàticament. Clicar sobre el botó "Fer el tràmit Online" aportant el document de la sol·licitud i tota la documentació necessària.

Documentació necessària
Model de sol·licitud degudament omplert.
Tota la documentació acreditativa necessària al cas concret i que s'especifica al model i a la convocatòria.

Taxa o Preu públic
Tràmit gratuït.

 

NECESSARI: Adjuntar la sol·licitud i documentació que es demana al final de la pàgina

Fer el tràmit on-line

Torna al Catàleg de Tràmits Electrònics