Beques escolars 2020

 

 

EL TERMINI PER PRESENTAR SOL.LICITUDS DE BEQUES ESCOLARS PEL CURS 2020/2021 VA FINALITZAR EL 30 DE JUNY DE 2020

Descripció
Convocatòria de beques escolars per al curs 2020/2021.

Qui ho pot demanar?
Les unitats familiars residents a Cerdanyola del Vallès que tenen membres que estiguin escolaritzats a centres d’educació infantil, primària o secundària en escoles ordinàries, o en centres d’educació especial, amb independència de la localitat on estiguin ubicats aquests centres.

On es pot tramitar?

Preferentment s'ha de fer aquest tràmit electrònicament. Excepcionalment, es pot fer presencialment. Per fer el tràmit electrònicament cal disposar d'una identificació digical. Si no es té, es pot obtenir fàcilment l'IdCAT Mobil (per a més informació, cal anar a https://idcatmobil.seu.cat)

1. Com fer el tràmit electrònicament.

Cal descarregar-se el model de sol·licitud (està al final d'aquesta web), omplir-lo i guardar-lo a l'ordinador des d'on s'està fent el tràmit. També cal tenir preparada i guardada a l'ordinador la documentació complementària necessària (si no es té en format electrònic, cal escanejar-la prèviament). Desprès, cal picar el botó "Fer el tràmit on-line", omplir les dades quie es demanen i adjuntar la sol·licitu i la documentació complementària necessària. Una vegada tramitada la sol·licitud es genera un comprovant que es recomana guardar. Aquest comprovant també es pot obtenir a l'apartat "carpeta ciutadana" de la Seu Electrònica.

2. Com fer el tràmit presencialment.

Cal demanar una cita prèvia trucant al 93 580 88 88, extensions 3704 i 3770, i desprès anar el dia i hora assignats a les dependències de l'Àrea de Benestar Social (Avinguda Espanya 6C, baixos). El dia de la presentació cal portar la sol·licitud i la documentació complementària necessària.

Documentació necessària
A la convocatòria s’especifica, depenent dels casos, la documentació que és necessari aportar. Al final d'aqueast web també hi ha un full informatiu en el qual es detalla la aquesta documentació necessària. Si alguna persona no ha pogut aportar aquesta documentació complementària (tant si la sol.licitud s'ha presentat electrònicament o de forma presencial), cal que es posi en contacte amb els serveis socials municipals (trucant al 93 580 88 88, extensió 3770  o 3704),  a on s'indicarà la manera d'aportar-la.

Taxa o preu públic
Tràmit gratuït.

Observacions
Com s'ha esmentat abans:

- Per fer el tràmit electrònicament cal disposar d'una identificació digical. Si no es té, es pot obtenir fàcilment l'IdCAT Mobil (per a més informació, cal anar a https://idcatmobil.seu.cat).

- Si alguna persona no ha pogut aportar aquesta documentació complementària (tant si la sol.licitud s'ha presentat electrònicament o de forma presencial), cal que es posi en contacte amb els serveis socials municipals (trucant al 93 580 88 88, extensió 3770  o 3704),  a on s'indicarà la manera d'aportar-la.

Torna al Catàleg de Tràmits Electrònics