Beques escolars 2020

 

EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS DE BEQUES ESCOLARS 2020 HA QUEDAT SUSPÈS EN EL MARC DE LES MESURES DE L'ESTAT D'ALARMA VIGENT CAUSAT PER L'ALERTA SANITÀRIA DEL SARS-CoV-2 (CORONAVIRUS). UNA VEGADA FINALITZI L'ESTAT D'ALARMA S'INFORMARÀ DE LES NOVES DATES PER PRESENTAR LES SOL·LICITUDS D'AQUESTA CONVOCATÒRIA

 

Descripció
Convocatòria ordinària de beques escolars per al curs 2020/2021.

Qui ho pot demanar?
Les unitats familiars residents a Cerdanyola del Vallès que tenen membres que estiguin escolaritzats a centres d’educació infantil, primària o secundària en escoles ordinàries, o en centres d’educació especial, amb independència de la localitat on estiguin ubicats aquests centres .

On es pot tramitar?

Presencialment. Aquesta sol·licitud no es pot presentar telemàticament.
Cal emplenar i signar la sol·licitud i el full informatiu, adjuntar tota la documentació complementària requerida i presentar-la al Registre General de l'Ajuntament (a l’OAC). A la convocatòria i el full informatiu que es poden consultar hi ha un calendari amb els dies per presentar la sol.licitud durant en període ordinari desglossats per centres.

Documentació necessària
Tant al full informatiu com a la convocatòria s’especifica, depenent dels casos, la documentació que és necessari aportar.

Taxa o preu públic
Tràmit gratuït.

Observacions
Per estalviar-se temps i evitar desplaçaments innecessaris, es recomana baixar-se els models d’aquests pàgina de la Seu Electrònica, omplir-los (a mà o a l’ordinador) i portar-los amb tota la documentació requerida.

Torna al Catàleg de Tràmits Electrònics