Casal Poliesportiu Can Xarau

Descripció
Sol·licitud d’inscripció en el Casal Poliesportiu de Can Xarau organitzat per l’Ajuntament.

Qui ho pot demanar?
Infants nascuts del 2017 al 2007

​Quin es el període de preinscripció?
La preinscripció per al Casal Poliesportiu Can Xarau 2021 del  17 al 20 de maig (tota la informació sobre aquest procés es troba al tríptic informatiu). Un cop passat el període de preinscripció s'oferiran les places disponibles

On es pot tramitar?
Preferentment s'ha de fer aquest tràmit electrònicament. Excepcionalment, es pot fer presencialment. Per fer el tràmit electrònicament cal disposar d'una identificació digital. Si no es té, es pot obtenir fàcilment l'IdCAT Mobil (per a més informació, cal anar a https://idcatmobil.seu.cat)

1. Com fer el tràmit electrònicament.

Cal descarregar-se el full d'inscripció (està al final d'aquesta web), omplir-lo i guardar-lo a l'ordinador des d'on s'està fent el tràmit. També cal tenir preparada i guardada a l'ordinador la documentació complementària necessària (si no es té en format electrònic, cal escanejar-la prèviament). Desprès, cal picar el botó "Fer el tràmit on-line", omplir les dades que es demanen i adjuntar el full d'inscripció i la documentació complementària necessària. Una vegada tramitada la inscripció es genera un comprovant que es recomana guardar. Aquest comprovant també es pot obtenir a l'apartat "carpeta ciutadana" de la Seu Electrònica.

2. Com fer el tràmit presencialment.

Full inscripció omplert
DNI infant
DNI pare, mare o tutor
Cartilla de vacunació (obligatòria)
Declaració responsable COVID19 (no s'ha d'entregar online, cal portar-la físicament el dia d’inici de cada torn)

Cal demanar una cita prèvia trucant al 93 691 77 04 / 93 691 77 05, i desprès anar el dia i hora assignats a la Piscina i Gimnàs de Can Xarau (carrer de les Camèlies, s/n). El dia de la presentació cal portar el full d'inscripció i la documentació complementària necessària.

 

Documentació necessària.

Si alguna persona no ha pogut aportar aquesta documentació complementària (tant si la inscripció s'ha presentat electrònicament o de forma presencial), cal que es posi en contacte amb la Piscina i Gimnàs de Can Xarau, trucant al 93 691 77 04 / 93 691 77 05,  a on s'indicarà la manera d'aportar-la  o contactar via electrònica a canxarau@cerdanyola.cat.

Taxa o Preu públic
El preu públic aprovat en la corresponent Ordenança municipal.

Torna al Catàleg de Tràmits Electrònics