Serveis amb firma electrònica

En aquest apartat pot consultar:

- Què és la firma electrònica? Avantatges i gestions a realitzar davant l’ORGT

- Gestió de tributs i multes. Podeu pagar les vostres multes i tributs, accedir a l’historial de les més recents o modificar les seves dades de domiciliació, sense necessitat de desplaçar-vos.

- Correcció de dades personals. Rectifiqueu les vostres dades personals als arxius de l’O RGT.

- Alertes per SMS i email: Amb les alertes per SMS i/o e-mail no se us oblidarà res.

- Presentar una instància o un recurs. Quan vulgueu recórrer contra un acte administratiu

- Sol·liciteu l'ajornament o el fraccionament del pagament d'un tribut.

Claus públiques i components necessaris

Per fer tràmits en aquest web, cal tenir instal·lades les claus públiques d'Administració local de CATCert. Indiqueu que confieu en aquesta entitat certificadora per a les tres finalitats disponibles, si el sistema us ho pregunta. Per obtenir les claus, cliqueu l'enllaç següent:

http://www.catcert.cat/web/cat/descarrega_claus/diputacions_01.jsp

Si el vostre certificat és un IdCAT, feu el mateix per disposar de la clau pública arrel que obtindreu a l'enllaç següent: http://www.catcert.cat/descarrega/ec-idcat.cer

Si disposeu de DNI electrònic seguiu les instruccions que trobareu a http://www.dnielectronico.es

En cas del navegador FireFox amb certificats en targeta criptogràfica, cal instal·lar, a opcions avançades / xifratge, el dispositiu de seguretat c:/windows/system32/aetpkss1.dll amb la denominació que vulgueu.

Si heu de firmar algun formulari i disposeu d'Internet Explorer, el web de l'ORGT us guiarà per obtenir la configuració necessària. Si disposeu de FireFox us serveix la configuració per defecte, excepte que cal habilitar tots els propòsits de confiança del certificat arrel de la vostra entitat de certificació. Per fer–ho, localitzeu el certificat en els certificats d'entitats i feu edita a l'apartat d'eines / opcions / avançat / visualitza els certificats.

 

Torna al Catàleg de Tràmits Electrònics