Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Més que lletres 2024
Exposició 'Elsa Plaza. Circo Internacional'
8è concurs de microrelats del Barri de Canaletes
IV Concurs Infantil de punts de llibres
Exposició 'Fúria Femenina'
Exposició '(In)visibles i (O)cultes'
8a Edició del Joc de l'Okka
Exposició temporal 'Lluis Gausachs, un mestre en la memòria'
ACTUALITAT
La Ciutat
Entre el 28 d’octubre i el 6 de novembre, 16 restaurants de la ciutat oferiran una àmplia varietat de plats a on els bolets seran els protagonistes
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet arriben enguany a la seva setzena edició i ho fan com una cita plenament consolidada en el calendari gastronòmic de Cerdanyola. Entre el 28 d’octubre i el 6 de novembre els restaurants participants inclouran a la seva carta diversos plats amb els bolets com a ingredient principal. Antonio Castro, president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, destaca la importància d’aquestes jornades per a la restauració local doncs els bolets són un producte que agrada i alhora és molt versàtil i permet fer una gran varietat de plats. El mateix Castro destaca que les jornades no arriben en el moment més adequat pel que fa a quantitat de bolets al bosc però destaca que els que hi ha són d’una gran qualitat. El chef del restaurant Los Abetos es mostra il·lusionat per poder elaborar plats diferents i promet que la restauració local estarà a l’alçada.
La regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, agraeix als restaurants que hi participen la seva implicació i empenta i destaca que les jornades gastronòmiques del bolet són un actiu més dels molts que ofereix la restauració de la ciutat.
Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, BlaBlaBleo Restaurant, Ca l’Enric, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Shapó, Tast & Gust, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.
Cartell XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet
Díptic XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet
Tornar al llistat de noticies