Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Convocatòria dels Premis Literaris 2025
1a Exposició de pessebres de Cerdanyola
Exposició solidària a benefici de l'Associació ADIA
Una Nit d'Il·lusió per a Tothom
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
ACTUALITAT
La Ciutat
Disset restaurants se sumen a la iniciativa que se celebrarà a Cerdanyola entre el 24 de febrer i el 5 de març
Un any més el Mercat Municipal de Les Fontetes ha estat l’escenari on s’ha presentat la Setmana del Bacallà 2023 amb la participació de la segona tinent d’Alcaldia, Pepi Rivera, el president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès, Antonio Castro, i dos paradistes de Bacallaneria del mercat.
La 17a edició de la Setmana del Bacallà se celebrarà entre el 24 de febrer i el 5 de març amb el bacallà com a plat estrella de la carta i el menú dels 17 restaurants que hi participen i que oferiran un mínim d’un plat amb bacallà al seu menú diari i 5 més a la seva carta.
Antonio Castro, ha volgut destacar que la Setmana del Bacallà és una jornada molt important i molt esperada per la restauració de la ciutat i anima a la ciutadania a gaudir dels plats de bacallà, “un producte molt valorat pels restauradors que permet fer una quantitat de receptes diferents molt àmplia perquè és un producte que té unes característiques nutricionals i gastronòmiques molt valorades” A més, Castro senyala la coincidència de la setmana amb la temporada alta del bacallà Skrei, considerat el millor del món.
Els restaurants que participen enguany en la Setmana del Bacallà són:
Com activitats complementàries a la Setmana del Bacallà els mercats municipals han organitzat un taller de cuina tradicional del bacallà a càrrec de Montse Torregrossa el divendres 3 de març a les 17:30h al Mercat de Serraparera i un concurs de receptes de cuina de bacallà el dissabte 11 de març a les 11:30 h al Mercat de Les Fontetes. Per participar caldrà haver comprat els productes de la recepta al mercat i els premis seran quatre vals de compra i/o sopars als restaurants que participen a la Setmana del Bacallà.
A més, la Biblioteca Central, acollirà l’exposició bibliogràfica sobre la cuina del bacallà entre el 27 de febrer i el 6 de març.
Cartell Setmana del Bacallà 2023
Díptic de la Setmana del Bacallà 2023
Tornar al llistat de noticies