AGENDA
Exposició 'Resistents i deportades'
Exposició 'Estiueig de proximitat, 1850-1950'
Instal·lació d'Eugènia Balcells. Selfportrait
"Lecturas Robadas" de Danny Romero Mas
Exposició "Motxiles. I tu,...què hi portes?"
Dia Internacional de les Dones 2023
7a Edició del Joc de l'Okka
Gent Gran Activa
Exposició temporal 'Lluis Gausachs, un mestre en la memòria'
ACTUALITAT
La Ciutat
Una vintena de restaurants s’han sumat a la Setmana del Bacallà 2022, que se celebrarà a Cerdanyola entre el 25 de febrer i el 6 de març
La Setmana del Bacallà retornarà a una vintena de restaurants després de l’aturada forçosa de l’any passat. Entre el 25 de febrer i el 6 de març, el bacallà serà el plat estrella de la carta i el menú dels 21 restaurants que hi participen i que oferiran un mínim d’un plat amb bacallà al seu menú diari i 5 més a la seva carta.
Carme Arché, regidora de Promoció Econòmica, ha agraït la implicació i esforç de la restauració local en la Setmana del Bacallà i ha destacat "la sort i fortuna de la clientela per poder gaudir dels seus plats". D’altra banda, Antonio Castro, president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès,ha volgut reivindicar la bona oferta gastronòmica que té Cerdanyola i anima a la ciutadania a gaudir dels plats de bacallà, “un producte molt versàtil i culinàriament molt interessant perquè permet fer una gran varietat de plats”.
Els restaurants que participen en el Setmana del Bacallà 2022 són:
Cartell Setmana del Bacallà 2022
Tornar al llistat de noticies