AGENDA
Exposició 6a Biennal Internacional A Photoreporter 2023
Exposició 'Colors d'Estiu'
Instal·lació 'Mortaja' de Carmen Espinosa
ACTUALITAT
La Ciutat
Una vintena de restaurants s’han sumat a la Setmana del Bacallà 2022, que se celebrarà a Cerdanyola entre el 25 de febrer i el 6 de març
La Setmana del Bacallà retornarà a una vintena de restaurants després de l’aturada forçosa de l’any passat. Entre el 25 de febrer i el 6 de març, el bacallà serà el plat estrella de la carta i el menú dels 21 restaurants que hi participen i que oferiran un mínim d’un plat amb bacallà al seu menú diari i 5 més a la seva carta.
Carme Arché, regidora de Promoció Econòmica, ha agraït la implicació i esforç de la restauració local en la Setmana del Bacallà i ha destacat "la sort i fortuna de la clientela per poder gaudir dels seus plats". D’altra banda, Antonio Castro, president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès,ha volgut reivindicar la bona oferta gastronòmica que té Cerdanyola i anima a la ciutadania a gaudir dels plats de bacallà, “un producte molt versàtil i culinàriament molt interessant perquè permet fer una gran varietat de plats”.
Els restaurants que participen en el Setmana del Bacallà 2022 són:
Cartell Setmana del Bacallà 2022
Tornar al llistat de noticies