AGENDA
Exposició Moments de Pau de Susana Aranda
Exposició Luz, Manuel Méndez
II Concurs Fotogràfic Instagram Alliberament LGTBIQ+
Exposició fi de curs tallers d'adults escola d'art
Sala d'estudi nocturna
IV Primavera Solidària
Festival Primavera Cinedansa 2023
Gent Gran Activa
Exposició temporal 'Lluis Gausachs, un mestre en la memòria'
ACTUALITAT
La Ciutat
El bacallà tornarà a ser el peix estrella de la carta i menú de 27 restaurants de la ciutat entre el 23 de febrer i el 4 de març.
Un any més es tornarà a celebrar la Setmana del Bacallà a la ciutat i enguany seran 27 els restaurants que hi prendran part. Durant la setmana del 23 de febrer al 4 de març, aquests restaurants oferiran als seus clients un mínim d'un plat elaborat amb bacallà dins el menú del dia i entre tres plats amb bacallà per triar a la carta.
Repeteixen de la darrera edició els bars i restaurants: Ca l'Enric, El Bon Àpat, Tast&Gust, Art&Pintxos, El Racó de la Plaça, Malagrapa, Bar La Pizzeria Solé Rossonero, Can Vidal 3, Tanino, El Tapeo, Cap i Cua, Can Valldaura, El Viejo Roble, Los Abetos, Cinnamon, Bar Grau i Via Cana. I s'incorporaran de nous: Shapó, La Petanca, El Bar de l'Ateneu, Tito Carlos, Bar Alaska, La Philomena, Casa Andreu, Els Cargols, Taps i Tapes i Restaurant Bosc Tancat.
La Setmana del Bacallà està molt ben valorada pels restauradors/es participants doncs atrau clients de la ciutat i també de les rodalies.
Díptic de la Setmana del Bacallà 2018
Tornar al llistat de noticies