AGENDA
Exposició 'Art Solidari. S.O.S Síria'
III Concurs de Dibuix de punt de llibre
Activitat LàserPark al Casal de Joves
Exposició 'Resistents i deportades'
Exposició 'Estiueig de proximitat, 1850-1950'
Instal·lació d'Eugènia Balcells. Selfportrait
Dia Internacional de les Dones 2023
7a Edició del Joc de l'Okka
Gent Gran Activa
Exposició temporal 'Lluis Gausachs, un mestre en la memòria'
ACTUALITAT
La Ciutat
Les jornades es proposen a la ciutadania per maridar la llarga tradició boletaire de la ciutat amb la creativitat dels restauradors locals. Enguany s’ha proposat als establiments participants que incorporin com a mínim un plat de bolets al menú i cinc plats de bolets a la carta, almenys, els caps de setmana. Les jornades es faran del 26 d'octubre al 4 de novembre. Aquests dies els restaurants oferiran a qui vulgui els plats cuinats amb bolets. En aquest sentit l’organització proposa a la població de la ciutat i d’arreu visitin els restaurants de la ciutat, es deixin aconsellar i gaudeixin de les menges més exquisides cuinades amb bolets.
Els restaurants participants a les tretzenes jornades gastronòmiques del bolet són:
Hora: Horaris dels restaurants participantsLloc: Vegeu quadre d'informacióOrganitza: Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Tornar al llistat de l'agenda d'activitats