AGENDA
Exposició 'Cerdanyola dansa'
Primavera Solidària 2022
Exposició 'Què mengem avui?'
Any Gabriel Ferrater
Repensem l'N-150. Projecte RiConnect
ACTUALITAT
La Ciutat
Les jornades es proposen a la ciutadania per maridar la llarga tradició boletaire de la ciutat amb la creativitat dels restauradors locals. Enguany els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta quatre plats elaborats amb aquest producte. Les jornades es faran del 29 d'octubre al 7 de novembre. Aquests dies els restaurants oferiran a qui vulgui els plats cuinats amb bolets. En aquest sentit l’organització proposa a la població de la ciutat i d’arreu visitin els restaurants de la ciutat, es deixin aconsellar i gaudeixin de les menges més exquisides cuinades amb bolets.
Hora: Horaris dels restaurants participantsLloc: Vegeu díptic informatiuOrganitza: Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Díptic informatiu XV Jornades Gastronòmiques del Bolet 2021
Tornar al llistat de l'agenda d'activitats