XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet

Les jornades es proposen a la ciutadania per maridar la llarga tradició boletaire de la ciutat amb la creativitat dels restauradors locals. Enguany els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta quatre plats elaborats amb aquest producte.
Les jornades gastronòmiques es faran del 28 d'octubre al 6 de novembre. Aquests dies els restaurants oferiran a qui vulgui els plats cuinats amb bolets. En aquest sentit l’organització proposa a la població de la ciutat i d’arreu visitin els restaurants de la ciutat, es deixin aconsellar i gaudeixin de les menges més exquisides cuinades amb bolets.
Enguany els 16 restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, BlaBlaBleo Restaurant, Ca l’Enric, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Shapó, Tast & Gust, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.
Hora: Horaris dels restaurants participants
Lloc: Vegeu díptic informatiu
Organitza: Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès