Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Parc Familiar de Roser de Maig 2024
Portes obertes Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver - Roser de Maig 2024
Diverbosc, circuit de tirolines
VIII Concurs Fotogràfic d'Instagram del Roser de Maig 2024
Festa Major del Roser de Maig 2024
Fira Modernista - Roser de Maig 2024
Concurs de fotografia 'Y para ti, qué significa ser europeo/a?'
Exposició 'I tú? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
Exposició fotogràfica 'Presó i vida quotidiana'
Exposició 'Cossos que parlen. Les representacions del cos en les autores de còmic 1910-2022'
ACTUALITAT
La Ciutat
Una vintena de restaurants de la ciutat participen a les XV Jornades Gastronòmiques del Bolet després d’un any marcat per les restriccions COVID a la restauració
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet tornaran a donar-se cita, enguany a una vintena de restaurants de la ciutat. Entre el 29 d’octubre i el 7 de novembre, els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta quatre plats elaborats amb aquest producte. Antonio Castro, president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, destaca la importància d’aquesta jornades, que arriben tot just quan s’han aixecat les restriccions d’aforament als establiments de restauració. Castro també fa referència a la implicació dels establiments que hi participen confeccionant una variada oferta gastronòmica de plats elaborats amb bolets de temporada. Des del gremi es vol que les jornades siguin gaudides per la ciutadania de Cerdanyola i que també atraguin públic d’altres municipis.
Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, Ca l’Enric, Cal Pintxo, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, El Viejo Roble, Espai Vi, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Restaurant Cheer, Restaurant Tocat de l’Olla, Shapó, Tanino, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.
Durant la presentació de les Jornades Gastronòmiques als mitjans de comunicació, l’alcalde Carlos Cordón, ha agraït el treball dels restauradors i restauradores de la ciutat i la seva implicació per mantenir les activitats en un moment complicat com l’actual. La regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, ha fet referència als durs mesos que ha passat el gremi destacant que el suport de l’Ajuntament.
A la roda de premsa també han estat presents representants del gremi de restauració de la ciutat com a participants a les jornades.
Díptic informatiu XV Jornades Gastronòmiques del Bolet
Tornar al llistat de noticies