Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Exposició 'I tú? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
Exposició fotogràfica 'Presó i vida quotidiana'
Exposició 'Cossos que parlen. Les representacions del cos en les autores de còmic 1910-2022'
Vine a ballar la Polca de Cerdanyola
Exposició 'Re-producció. La revolución de la mujer madura'
Exposició 'Hanami'
Més que lletres 2024
Exposició 'Elsa Plaza. Circo Internacional'
Exposició '(In)visibles i (O)cultes'
8a Edició del Joc de l'Okka
ACTUALITAT
La Ciutat
Entre el 24 de febrer i el 5 de març, una vintena de restaurants de la ciutat oferiran diferents plats cuinats amb bacallà en el seu menú i carta.
La Setmana del Bacallà de Cerdanyola arriba a la seva onzena edició i ho fa amb la participació de 20 restaurants. Tots ells, entre el 24 de febrer i el 5 de març, inclouran en el seu menú i carta diferents plats a on l'ingredient principal serà el bacallà, producte de temporada.
Els restaurants que hi participaran en aquesta edició són: El Racó de la Plaça, Cap i Cua, El Tapeo, Los Abetos, Malagrapa, Pizzeria Via Cana, Can Vidal 3, Restaurant Grau, Tast & Gust, Cinnamon, Can Valldaura, El Viejo Roble, Papitu Restaurant, Ca l’Enric, Pizzeria Sole Rossonero, Tanino, Piropo, El Bon Àpat, El Petit Sardà i Cal Pinxo.
Díptic 11a Setmana del Bacallà
Tornar al llistat de noticies