Espai Tardes

ESPAI TARDES

Tardes plenes d’activitats que permeten a l’infant gaudir del seu propi aprenentatge, coneixent les diferents possibilitats que ofereixen els jocs i les joguines i socialitzant amb altres infants.

Son activitats que es realitzen les tardes de dilluns a divendres de 17.00h a 19.00h, adreçades a infants que cursen de I3 a 6è de primària i requereixen d’una matrícula i una quota mensual (veure Programa ).

Podem diferenciar entre dues activitats:

 • Espai Diari
 • Robòtica Educativa

Contacte

 Programa Espai Tardes curs 2023/24

S’ofereix als infants un espai segur on poder socialitzar i adquirir coneixements a través del joc i de la relació entre iguals. S'aposta per una metodología basada en la neurociència i el joc i la joguina com a eina d'aprenentatge, a més es consideren les necessitats i motivacions dels infants com a eix vertebrador de les activitats que es programen. 

Les tardes estan dividides en dos espais:

 • Espai coneixement

És un espai tranquil, relaxat i amb un clima que fomenta la concentració i els hàbits d’estudi, en el que els infants que tinguin deures de l’escola o algun dubte que vulguin resoldre, seran acompanyats pels educadors i educadores. Els infants que no tinguin deures aprofitaran per fer jocs pensat pel desenvolupament de competències.

 • Espai lleure

Espai on fomentem les relacions entre iguals a través del joc. Hi podran trobar, jocs d’aventura, estratègia, tallers, expressió artística i plàstica, educació emocional, iniciació esportiva...

Per seguretat dels infants, aquests hauran de ser acompanyats fins la sala on es realitza la benvinguda. I a l'hora de sortir haurem d'esperar que les educadores ens avisin i s'assegurin que l'infant marxa amb un adult.

En cas de no poder assistir, serà important avisar amb antelació per facilitar tasques organitzatives de la sessió.

Activitat que es realitza durant les tardes dels dimecres de 17.00h a 19.00h, i s'adreça a infants que cursen de 2n a 3r de primària. Requereixen d’una matrícula i una quota mensual (veure fulletó informatiu).

A les tardes de robòtica educativa, a través d’una metodologia d’aprenentatge multidisciplinar basada en el pensament lògic, els infants aprenen mitjançant el joc a treballar en equip, manipulació de la informació, investigació i classificació, tot integrant vocabulari tècnic. Durant la programació podrem diferenciar:

 • Tallers. Disseny, construcció i programació de robots a partir de “Lego We Do”.
 • La ciència a les teves mans. Tallers sobre com fer ciència amb els objectes més quotidians.

A més, apostem per una metodologia de treball en equip, en la que els infants hauran d'organitzar-se per a posar en pràctica aquells reptes que la tallerista proposi.

Durant la tarda de Robòtica, els infants faran ús de les instal·lacions, material i sala de Robòtica. No obstant això, esporàdicament i en les festes tradicionals, les activitats seran compartides i comunitàries, on podrem gaudir tots i totes del material i les activitats de l'Espai Infantil.

Per seguretat dels infants, aquests hauran de ser acompanyats fins la sala on es realitza el taller i avisar sempre a la tallerista de l'arribada. A l'hora de sortir haurem d'esperar que la tallerista ens avisi i s'asseguri que l'infant marxa amb un adult.

En cas de no poder assistir, serà important avisar amb antelació per facilitar tasques organitzatives de la sessió.

Inici del període d'inscripcions del curs 2023-2024: 18 de setembre (matrícula oberta fins final de curs)

Matrícula curs 25€

Quota mensual espai tardes

 • 1 tarda a la setmana 14€
 • 2 tardes a la setmana 26€
 • 3 tardes a la setmana 36€
 • 4 tardes a la setmana 48€
 • 5 tardes a la setmana 55€

Quota mensual robòtica educativa 26 € (dimecres de 17.00h a 18.00h).

Les inscripcions es poden fer de forma presencial o correu electrònic.

A més...

 • Les quotes es paguen a principi de cada mes a través de domiciliació bancària, i en cap cas s’accepten pagaments en efectiu.
 • El retorn de rebuts comportarà un cost extra.
 • En les inscripcions realitzades de l’1 al 20 de cada mes es cobrarà matrícula (25€), i la quota del mes en qüestió i aquelles inscripcions realitzades del 21 al 31, es cobrarà la matrícula i el mes següent.
 • Els dies que a l'Espai no hi ha activitat no es poden recuperar, ni fer un canvi de dia. La quota del mes serà la mateixa.

DOCUMENTACIÓ

Per realitzar una inscripció us haureu d’adreçar a l’equip, de forma presencial (en horari d’oficina), per correu electrònic (espaiinfantil@cerdanyola.cat) o per telèfon 673624530.

Haureu d’omplir la inscripció, en la que haureu d’aportar les dades del compte bancari i aportar la següent documentació:

 • Fotografia de carnet, de l’infant
 • Targeta sanitària de l’infant (cara frontal)
 • Cartilla de vacunació de l’infant
 • Fotocòpia DNI de pare/mare/ tutor-a legal (2 cares)

Durant el curs l'infant es pot donar de baixa sempre que es necessiti, no obstant això, ha d'informar a la coordinadora màxim el dia 20 del mes anterior a la baixa i firmar el paper de baixa, si no es realitza d'aquesta forma, s'haurà d'abonar el mes següent.

Si l'infant es dona de baixa podrà donar-se d'alta, dins del mateix curs, quan ho torni a voler/necessitar sense pagar un altre cop la matrícula, sempre i quan hi hagi plaça al grup o activitat que es vulgui realitzar.

BERENAR

A l’Espai Infantil promovem un estil de vida saludable i apostem per un consum responsable, així que demanem que si els infants porten el berenar, aquest ha de ser FRUITA, FRUITS SECS o ENTREPANS. No cal portar begudes, ja que a l’Espai disposem d’aigua.

Deixem les llaminadures i la brioxeria industrial per abans o després de l’Espai i/o per als caps de setmana.

ENTRADES I SORTIDES

Durant la tarda, per seguretat dels infants i per a una bona dinàmica de les activitats i dels grups, la porta s’obrirà:

 • A les 17.00h de la tarda, i la mantindrem oberta una estona per aquells infants que surten més tard de l’escola.
 • A 19.00h, que es farà la recollida.

La resta de tarda estarà tancada, si necessiteu recollir de forma esporàdica els infants fora dels horaris estipulats, s’haurà d’avisar amb anterioritat.