Espai Jove

No et perdis tot el que estem fent! Visita el nostre instagram!

L’Espai Jove de Cerdanyola és un projecte socioeducatiu en el lleure per a joves d’entre 12 i 17 anys que obre de dilluns a divendres entre les 16.00 h i les 20.00 h.

Tenim com a objectiu acompanyar en el desenvolupament integral del/la jove des de la primera adolescència fins a la majoria d’edat. Basem la nostra intervenció en una metodologia participativa on el/la jove és el/la protagonista. La participació és completament voluntària, així com l’entrada i la sortida del recurs. Només demanem el compromís amb un taller setmanal que ell o ella mateix/a escull o crea des de zero. La programació, és a dir, el gruix de les activitats que realitzem, es decideix a través d’assemblees.

Considerem que el jovent és actiu, autònom i responsable del seu propi procés educatiu. Alhora, no és un ésser aïllat sinó que forma part d’un conjunt que influeix de manera substancial en la seva evolució personal. Per tant, tenim la voluntat de treballar conjuntament amb les famílies, instituts o altres agents educatius que actuïn sobre el/la jove per tal d’apropar-nos el màxim possible la realitat de cadascun d’ells i elles.

DESCARREGA AQUÍ LA FITXA D'INSCRIPCIÓ

 

   

Els tallers són espais de construcció conjunta creats a través d’inquietuds comunes. Es programen en assemblea quan un grup mínim de joves el proposa i es compromet a assistir-hi un cop per setmana. Alguns d’ells estan dinamitzats pels educadors/es de l’Espai Jove, per talleristes externs o per algun/a jove que vulgui compartir algun coneixement propi.

Alguns exemples de tallers són: Cuina, Parkour, Defensa personal per a noies, Teatre, Màgia, Hort Urbà, Break-Dance, Bateria, etc.

L’Espai de Trobada és un context relacional lliure i educatiu on els i les joves inscrits/es al projecte tenen l’oportunitat de conèixer gent nova, jugar o simplement ser-hi. Comptem amb una taula de ping-pong, un billar, un futbolí i un munt de jocs de taula. L’Espai Carrer, que engloba el voltant del Casal, també hi forma part i, per tant, és considerat com un altre espai educatiu i és dinamitzat pels educadors/es del recurs.

L'Estiu Jove és un Casal d'Estiu per a adolescents entre 12 i 17 anys. Es realitza a les tardes durant el mes de juny i juliol, en acabar l'institut, i és programat pels mateixos joves que hi participen, mitjançant assemblees prèvies. S'hi fan activitats diàries com sortides, tallers, jocs d'aigua, etc.

Les inscripcions es faran de manera presencial al Casal de Joves, del 15 al 19 de juny. Dimarts, dimecres i dijous en horari de matí de 10 h a 14 h i dilluns, dimecres i divendres en horari de tarda, de 16 h a 19 h. Cal demanar cita prèvia, a partir del 8 juny, de dilluns a divendres de 10 h a 18 h a:

espai.jove.cerdanyola@gmail.com

693 803 289.