Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Corretapes 2025
Mostra Documental '80 anys amb Isidre Grau'
Exposició Concurs fotogràfic 50è Aplec de la Sardana
Tardor Solidària 2025
Mes de la Salut Mental a Cerdanyola
XXXVI Jornadas Culturales Flamencas de Cerdanyola
Exposició fotogràfica 'Live music is life'
Exposició 'Valldaura. 1150-2025. Una història de monjos, reis, nobles, industrials i investigadors'
Exposició 'Segur que tomba: Moviments i accions de lluita antifranquista (1960-1975)'
ACTUALITAT
La Ciutat
Entre el 24 de febrer i el 5 de març, una vintena de restaurants de la ciutat oferiran diferents plats cuinats amb bacallà en el seu menú i carta.
La Setmana del Bacallà de Cerdanyola arriba a la seva onzena edició i ho fa amb la participació de 20 restaurants. Tots ells, entre el 24 de febrer i el 5 de març, inclouran en el seu menú i carta diferents plats a on l'ingredient principal serà el bacallà, producte de temporada.
Els restaurants que hi participaran en aquesta edició són: El Racó de la Plaça, Cap i Cua, El Tapeo, Los Abetos, Malagrapa, Pizzeria Via Cana, Can Vidal 3, Restaurant Grau, Tast & Gust, Cinnamon, Can Valldaura, El Viejo Roble, Papitu Restaurant, Ca l’Enric, Pizzeria Sole Rossonero, Tanino, Piropo, El Bon Àpat, El Petit Sardà i Cal Pinxo.
Díptic 11a Setmana del Bacallà
Tornar al llistat de noticies