Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Exposició 'I tú? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
Exposició fotogràfica 'Presó i vida quotidiana'
Exposició 'Cossos que parlen. Les representacions del cos en les autores de còmic 1910-2022'
Vine a ballar la Polca de Cerdanyola
Exposició 'Re-producció. La revolución de la mujer madura'
Exposició 'Hanami'
Més que lletres 2024
Exposició 'Elsa Plaza. Circo Internacional'
Exposició '(In)visibles i (O)cultes'
8a Edició del Joc de l'Okka
ACTUALITAT
La Ciutat
La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de verd del 27 de setembre al 3 d’octubre per conscienciar de la problemàtica al voltant del malbaratament d’aliments
Entre el 27 de setembre i l’3 d’octubre se celebrarà la IV Setmana Contra el Malbaratament Alimentari, coordinada per l’AECOC (Associación de Empreses del Gran Consumo). Enguany l’Ajuntament de Cerdanyola s’ha sumat a la seva commemoració juntament amb els mercats municipals, l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès. Entre tots es vol lluitar contra el malbaratament alimentari sensibilitzant a tots els agents econòmics i socials sobre aquesta problemàtica i posant en valor els aliments i la importància d’aprofitar-los per evitar que s’acabin malbaratant i es converteixin en residus.
Durant el 2020 es va aconseguir reduir un 0,4% la taxa de malbaratament d’aliments a Espanya, però tot i així se segueixen llençant 7,7 milions de tones de menjar cada any.
Davant aquesta problemàtica, l’Ajuntament de Cerdanyola se sumarà a la marea verda contra el malbaratament alimentari il·luminant la seva façana de color verd coincidint durant la setmana del 27 de setembre. Amb aquesta acció es vol sensibilitzar i involucrar a la població en la lluita contra la pèrdua d’aliments.
A més, des de les xarxes socials de l’Ajuntament es difondran els missatges de sensibilització de la campanya animant a redescobrir el valor dels aliments i fer un bon us d’ells. També, des de les mateixes xarxes socials es farà una crida perquè qui ho desitgi comparteixi receptes, consells i/o accions de bones pràctiques en l’aprofitament d’aliments amb l’etiqueta #JoAprofito i es farà un recull de les publicacions.
Tornar al llistat de noticies