Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Exposició '60è aniversari de l'Agrupament Escolta Pau Casals'
Exposició Tallers Plàstica Infantil de l'Ateneu
Exposició 'Segur que tomba: Moviments i accions de lluita antifranquista (1960-1975)'
Converses LGTBI a través del cinema
Escola de Salut de Cerdanyola
Exposició 'Manuel Cano de Castro. Un noucentista esborrat '
ACTUALITAT
La Ciutat
Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac i Ripollet treballen conjuntament per l’impuls de l’economia social i solidària (ESS) en el projecte 'SSSEguim Treballant' que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona
Una de les línies de treball consisteix en difondre i sensibilitzar a la població envers els valors que inspiren l’economia social i solidària (ESS).
En aquest context s’han programat 4 Jornades sobre consum responsable, una a cadascun dels municipis.
A Ripollet es farà la “Jornada de Consum Responsable i Alimentació” el dia 28 de maig a la sala d’actes del Centre Cultural (Rambla Sant Jordi 2-4) en horari de 18:00 a 20:00 h.
La Jornada constarà d’una Taula d’experts que parlaran des de diferents vessants del Consum Responsable a l’alimentació i a continuació es realitzarà un debat obert als assistents.
La llista de ponents és la següent:
Ariadna Pomar. Associació Arran de terra. “Agroecologia i sobirania alimentària”
Àngels Blánquez. Jardinet sccl. “L’experiència de l’horta social a Ripollet i el consum de proximitat”
Marta Pons. Associació Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA). “ Malbaratament alimentari i xarxes per l’aprofitament dels aliments
Alba Cánovas. Associació Els Espigoladors. “Espigoladors, una experiència pionera en la recuperació de productes de pagès: Es im-perfect”
Daniel Borrell. Fundació Banc dels Aliments. “Accions per l’aprofitament dels aliments a les nostres llars”
Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària
Tornar al llistat de noticies