Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Cerdanyola Menuda 2025
Nits d'Estiu Jove 2025
L'Estiu és gran 2025
Patis oberts temporada d'estiu
Jocs d'aigua del Parc Cordelles
Refugis climàtics a Cerdanyola
Exposició 'Lliçons per al present: Rotspanier, treballadors forçats espanyols durant la II Guerra Mundial'
Exposició 'Segur que tomba: Moviments i accions de lluita antifranquista (1960-1975)'
ACTUALITAT
La Ciutat
Una vintena de restaurants s’han sumat a la Setmana del Bacallà 2022, que se celebrarà a Cerdanyola entre el 25 de febrer i el 6 de març
La Setmana del Bacallà retornarà a una vintena de restaurants després de l’aturada forçosa de l’any passat. Entre el 25 de febrer i el 6 de març, el bacallà serà el plat estrella de la carta i el menú dels 21 restaurants que hi participen i que oferiran un mínim d’un plat amb bacallà al seu menú diari i 5 més a la seva carta.
Carme Arché, regidora de Promoció Econòmica, ha agraït la implicació i esforç de la restauració local en la Setmana del Bacallà i ha destacat "la sort i fortuna de la clientela per poder gaudir dels seus plats". D’altra banda, Antonio Castro, president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès,ha volgut reivindicar la bona oferta gastronòmica que té Cerdanyola i anima a la ciutadania a gaudir dels plats de bacallà, “un producte molt versàtil i culinàriament molt interessant perquè permet fer una gran varietat de plats”.
Els restaurants que participen en el Setmana del Bacallà 2022 són:
Cartell Setmana del Bacallà 2022
Tornar al llistat de noticies