Vés al contingut

Formulari de cerca

Ajuntament de
Cerdanyola

  • Ajuntament
    • Estructura Organitzativa
    • Alcalde
    • Consistori
    • Grups Municipals
    • Organigrama
    • Personal Eventual
    • Recursos Humans
    • Acció de Govern
    • Ple Municipal
    • Junta de Govern
    • Comissions
    • Planificació Estratègica
    • Bon Govern
    • Avaluació de la Transparència
    • Informació Municipal
    • Informació Administrativa
    • Informació Econòmica
    • Reglaments i ordenances
    • Plans i programes municipals
    • Comunicació i Premsa
    • Transparència
    • Informació Institucional i Organitzativa
    • Acció de Govern i Normativa
    • Gestió Econòmica
    • Contractes, Convenis i Subvencions
    • Participació
    • Ètica i Integritat
    • Retiment de Comptes
    • Accés a Informació Pública
    • Dades Obertes
    • Catàleg de Serveis i Tràmits
  • Serveis
    • Participació ciutadana
    • Atenció a la Ciutadania
    • Informació al Consumidor
    • Turisme
    • Joventut
    • Infància
    • Comunicació
    • Acció Social
    • Habitatge
    • Cultura
    • Esports
    • Educació
    • Treball
    • Comerç i Mercats
    • Promoció Empresarial
    • Mobilitat
    • Urbanisme
    • Arxiu Municipal
  • La ciutat

    • CERDANYOLA DEL VALLÈS

      Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història

      +


    • L'OBSERVATORI DE LA CIUTAT

      Totes les dades de la ciutat a disposició teva

      +


    AGENDA

    • Del 23/03/2025 al 19/12/2025

      Exposició 'Segur que tomba: Moviments i accions de lluita antifranquista (1960-1975)'

    • Del 10/03/2025 al 30/06/2025

      Converses LGTBI a través del cinema

    • Del 08/01/2025 al 04/06/2025

      Escola de Salut de Cerdanyola


    ACTUALITAT

    • Cerdanyola Market celebra la seva segona edició amb dos dies plens de comerç, serveis i activitats
    • Cerdanyola reafirma el seu compromís amb la memòria històrica al 80è aniversari de l’alliberament dels camps nazis
    • L’Ajuntament reactiva la campanya per fomentar el civisme entre les persones propietàries de gossos
    • El Consell d’Infants i Adolescents de Cerdanyola tanca l'actual curs amb un balanç positiu
    • Cerdanyola impulsa el Parc de l’Alba amb l’inici de les obres d’urbanització de la rambla del Castell
    • Les associacions de veïns dels barris cerdanyolencs dissenyen les seves Festes Majors
    • La història dels 'Rotspanier' al Museu de Ca n’Oliver
    • Cerdanyola es prepara per decidir el destí dels seus primers Pressupostos Participatius
    • GUIA DE LA CIUTAT
    • Agenda
    • Actualitat
    • Telèfons i Adreces
    • Farmàcies
    • Transport Urbà
    • Com Arribar-hi
    • Informació Geogràfica
    • Entitats
    • Equipaments
    • Mercats Municipals
    • Webs Municipals
  • Tràmits
  • Contacte

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

935 808 888
  • Ajuntament
    • Estructura Organitzativa
    • Alcalde
    • Consistori
    • Grups Municipals
    • Organigrama
    • Personal Eventual
    • Recursos Humans
    • Acció de Govern
    • Ple Municipal
    • Junta de Govern
    • Comissions
    • Planificació Estratègica
    • Bon Govern
    • Avaluació de la Transparència
    • Informació Municipal
    • Informació Administrativa
    • Informació Econòmica
    • Reglaments i ordenances
    • Plans i programes municipals
    • Comunicació i Premsa
    • Transparència
    • Informació Institucional i Organitzativa
    • Acció de Govern i Normativa
    • Gestió Econòmica
    • Contractes, Convenis i Subvencions
    • Participació
    • Ètica i Integritat
    • Retiment de Comptes
    • Accés a Informació Pública
    • Dades Obertes
    • Catàleg de Serveis i Tràmits
  • Serveis
    • Participació ciutadana
    • Atenció a la Ciutadania
    • Informació al Consumidor
    • Turisme
    • Joventut
    • Infància
    • Comunicació
    • Acció Social
    • Habitatge
    • Cultura
    • Esports
    • Educació
    • Treball
    • Comerç i Mercats
    • Promoció Empresarial
    • Mobilitat
    • Urbanisme
    • Arxiu Municipal
  • La ciutat

    • CERDANYOLA DEL VALLÈS

      Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història

      +


    • L'OBSERVATORI DE LA CIUTAT

      Totes les dades de la ciutat a disposició teva

      +


    AGENDA

    • Del 23/03/2025 al 19/12/2025

      Exposició 'Segur que tomba: Moviments i accions de lluita antifranquista (1960-1975)'

    • Del 10/03/2025 al 30/06/2025

      Converses LGTBI a través del cinema

    • Del 08/01/2025 al 04/06/2025

      Escola de Salut de Cerdanyola


    ACTUALITAT

    • Cerdanyola Market celebra la seva segona edició amb dos dies plens de comerç, serveis i activitats
    • Cerdanyola reafirma el seu compromís amb la memòria històrica al 80è aniversari de l’alliberament dels camps nazis
    • L’Ajuntament reactiva la campanya per fomentar el civisme entre les persones propietàries de gossos
    • El Consell d’Infants i Adolescents de Cerdanyola tanca l'actual curs amb un balanç positiu
    • Cerdanyola impulsa el Parc de l’Alba amb l’inici de les obres d’urbanització de la rambla del Castell
    • Les associacions de veïns dels barris cerdanyolencs dissenyen les seves Festes Majors
    • La història dels 'Rotspanier' al Museu de Ca n’Oliver
    • Cerdanyola es prepara per decidir el destí dels seus primers Pressupostos Participatius
    • GUIA DE LA CIUTAT
    • Agenda
    • Actualitat
    • Telèfons i Adreces
    • Farmàcies
    • Transport Urbà
    • Com Arribar-hi
    • Informació Geogràfica
    • Entitats
    • Equipaments
    • Mercats Municipals
    • Webs Municipals
  • Tràmits
  • Contacte
La ciutat de Cerdanyola del Vallès

La Ciutat

Esteu aquí

Inici / Actualitat / Plats amb bacallà per llepar-se’n els dits
  • La ciutat
  • Agenda d'activitats
  • Actualitat
  • Cerdanyola del Vallès
    • Sobre Cerdanyola
    • La història
    • El municipi en xifres
    • Patrimoni
    • Entorn natural
    • Tradicions i festes
    • Cultura i esports
    • Innovació i recerca
    • Nadal
    • Estiu
    • Revista Municipal Riu Sec
  • Agenda d'activitats
  • Actualitat
  • Cerdanyola del Vallès
  • Sobre Cerdanyola
  • La història
  • El municipi en xifres
  • Patrimoni
  • Entorn natural
  • Tradicions i festes
  • Innovació i recerca
  • PECT HubB30. Més enllà de la Circularitat
  • Nadal
  • Butlletí municipal Riu Sec
  • Estiu
  • Observatori de la Ciutat
    • Informes i estudis
    • IDDIGO

Plats amb bacallà per llepar-se’n els dits

Les persones participants amb la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché
ds., 07/03/2020 - 21:24

Avui i al mercat de Les Fontetes s’ha fallat la primera edició del concurs de receptes de bacallà, en el marc de la setmana dedicada a aquesta menja. El jurat ha tingut molta feina per decidir el palmarès per l’alta qualitat dels plats.

El bacallà és el protagonista aquests dies dels plats que es preparen als obradors de les cuines de l’hostaleria local. I també a moltes llars de la ciutat. La Setmana del Bacallà testimonia que és una matèria molt versàtil i apreciada per la clientela de l'hostaleria. La bona matèria primera necessària per elaborar-la es pot trobar als mercats i la seva popularitat fa que molta gent s’atreveixi a cuinar-la amb moltes receptes. Diuen que n’hi ha tantes que es podria cuinar cada dia amb una fórmula diferent. I no ens en cansaríem.

Aquest any una de les novetats de la Setmana del Bacallà ha estat un concurs per receptes del bacallà, convocat al Mercat de Les Fontetes. Avui ha estat el gran dia per decidir quin era el millor plat. Hi han participat 4 concursants que han presentat uns plats de gran qualitat. Fins al punt que el jurat ha tingut molta feina per decidir el palmarès.

La competició ha consistit en l'elaboració d'un plat de Bacallà que calia acabar al Mercat de Les Fontetes, cuinat amb productes comprats a la llotja. S’ha valorat l'elaboració, la presentació i el gust.

El palmarès ha estat el següent:

Antoni Ros Carrillo (Primer Premi)

Nom del Plat: Mil fulles de Bacallà confitat amb gelatina de fumet de gambes i pil-pil amb toc cítric.

Jesús Llamas Suñé (segon premi)

Nom del plat: Flor de Bacalao.

Nila Caice Sánchez (Tercer Premi)

Nom del plat: Mar y Tierra.

Joana Caice Sánchez (Quart Premi)

Nom del Plat: Ceviche de Bacalao.

El jurat ha valorat que tots els plats estaven molt bé, tant d'elaboració, presentació i gust i que ha estat difícil el veredicte. L’organització espera que en les pròximes edicions del concurs hi hagi més persones que s'animin i hi participin, atès que la qualitat ha estat molt elevada.

El primer premi és un val de dos-cents euros per gastar al mercat. I tant el primer com tots els altres participants han guanyat un sopar per a dues persones a escollir entre diferents restaurants del Gremi.

El jurat ha estat format per la Regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, el President de la Junta Poblacional de Cerdanyola del Gremi d'Hostaleria, Antonio Castro, els membres de la junta, Mònica Álvarez i Enrique Romero i el representant de la Junta del Mercat, Julià Puig.


Els plats (jpg)

Tastant els plats 1 2 (jpg)

Tornar al llistat de noticies

Logo Cerdanyola del Vallès
  • Pl. Francesc Layret, s/n
  • 08290 Cerdanyola del Vallès,
  • Tel. 935 80 88 88

Segueix-nos a:

Subscriu-te al nostre butlletí

 
  • Inici
  • |
  • Avís legal
  • |
  • Protecció de dades
  • |
  • Mapa del lloc
  • |
  • Accessibilitat