Què és l'Observatori?

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l'Observatori de Ciutat de Cerdanyola del Vallès. 

Ens complau presentar-vos el projecte de l'Observatori de Ciutat, dins del web municipal, com a una nova eina de consulta d'informació municipal. Aquesta informació hem decidit configurar-la en 4 apartats diferents:

  • Indicadors
  • Informes i estudis
  • Enllaços
  • Dades històriques de les eleccions. 

La pestanya "Indicadors" recull una sèrie de taules amb les dades provinents de diverses fonts ordenades per anys (sèries temporals). Successivament aquests indicadors es van ampliant i actualitzant. En aquest punt cal destacar que la participació del nostre municipi en el projecte Perfil de Ciutat (des de finals de 2015) que ha estat molt important per al desenvolupament d'aquest observatori. 

L'apartat "Informes i Estudis" congrega els estudis sobre Cerdanyola del Vallès i/o sectors de la població, que han estat confeccionats o encarregats pels diferents serveis municipals i per la resta d'institucions públiques en els darrers anys. Aquest estudis es troben ordenats per blocs temàtics i per any de realització.

La pestanya "Enllaços" engloba i dirigeix a les principals webs d'interès relacionades amb la informació que es pot trobar sobre Cerdanyola (informació estadística, dades sobre el municipi, ...)

Per últim en l'apartat "Dades històriques de les eleccions" podem trobar informació específica sobre els darrers processos electorals. Aquestes dades les podem trobar obertes o en format pdf. 

Òbviament i com hem comentat anteriorment, aquest és un projecte en construcció es a dir, que amb el pas del temps anirem afegint-hi nous apartats, així com més dades i continguts en els apartats ja existents. 

 

Moltes gràcies per la vostra atenció.