Beques escolars 2024

Descripció

Convocatòria de beques escolars per al curs 2024/2025
 

Qui ho pot demanar?
Les unitats familiars empadronades a Cerdanyola del Vallès que tenen membres que estiguin escolaritzats a centres d’educació infantil, primària o secundària en escoles ordinàries, o en centres d’educació especial, amb independència de la localitat on estiguin ubicats aquests centres.

On es pot tramitar?

Preferentment s'ha de fer aquest tràmit electrònicament. Excepcionalment, es pot fer presencialment. Per fer el tràmit electrònicament cal disposar d'una identificació digical. Si no es té, es pot obtenir fàcilment l'IdCAT Mobil (per a més informació, cal anar a https://idcatmobil.seu.cat)

1. Com fer el tràmit electrònicament.

Cal descarregar-se el model de sol·licitud (està al final d'aquesta web), omplir-lo i guardar-lo a l'ordinador des d'on s'està fent el tràmit. També cal tenir preparada i guardada a l'ordinador la documentació complementària necessària (si no es té en format electrònic, cal escanejar-la prèviament). Desprès, cal picar el botó "Fer el tràmit on-line", omplir les dades que es demanen i adjuntar la sol·licitud i la documentació complementària necessària. Una vegada tramitada la sol·licitud es genera un comprovant que es recomana guardar. Aquest comprovant també es pot obtenir a l'apartat "carpeta ciutadana" de la Seu Electrònica.

2. Com fer el tràmit presencialment.

Per evitar temps d'espera superiors, les atencions presencials són preferiblement amb cita prèvia que es pot sol·licitar al web de l'Ajuntament, fent clic al botó "Demana Cita Prèvia".
El dia de la presentació cal portar la sol·licitud i la documentació complementària necessària.

Documentació necessària
A la convocatòria s’especifica, depenent dels casos, la documentació que és necessari aportar. Al final d'aquest web també hi ha un full informatiu en el qual es detalla la aquesta documentació necessària. 

Taxa o preu públic
Tràmit gratuït.

Observacions
Com s'ha esmentat abans:

- Per fer el tràmit electrònicament cal disposar d'una identificació digical. Si no es té, es pot obtenir fàcilment l'IdCAT Mobil (per a més informació, cal anar a https://idcatmobil.seu.cat).

 

Torna al Catàleg de Tràmits Electrònics