Inscripció pel Carnaval

Descripció

Inscripció de persones que volen participar a la Rua de Carnaval 2024 que tindrà lloc el 10 de febrer de 2024.

Qui ho pot demanar?

Totes les persones que vulguin participar a la Rua de Carnaval 2024. Es fa distinció entre si es vol participar com a comparsa (més de 6 persones), o com grup petit (comparsa de 2 a 5 persones), o a títol individual.

On s’ha de tramitar?

La inscripció es pot tramitar de dues formes:

a) Portant-la presencialment a l’Ateneu de Cerdanyola (c/ Indústria 38-40), de dilluns a divendres, de les 8:30 a les 22:00 h. b) Enviant un correu electrònic a l’adreça electrònica carnaval@cerdanyola.cat.

Les inscripcions han de formalitzar-se abans de les 24:00 h del dimarts 6 de febrer.

Documentació necessària

Només el model d’inscripció que hi ha al final d’aquest tràmit. Cal descarregar-lo i omplir-lo.

Taxa o preu públic

Tràmit gratuït.

Informacions complementàries importants

Cal llegir les instruccions que consten al model d’inscripció de la Rua de Carnaval 2024, on consten la data i hora de la concentració, l’hora d’inici i estimació de durada de la Rua, les normes de participació i les categories de reconeixement que el Jurat que recolza al Rei Carnestoltes atorgarà a les millors disfresses.

Per a participar a la Rua de Carnaval no és obligatori haver-se inscrit prèviament i en poden formar part persones o comparses no inscrites. Les persones o comparses que no s’hagin inscrit poden dirigir-se directament al lloc de concentració previst o incorporar-se durant el recorregut. Tanmateix, s’ha de tenir present el següent:

- Les persones o comparses no inscrites prèviament i dins del termini establert no podran obtenir el reconeixement del Jurat que recolza al Rei Carnestoltes ni, per tant, gaudir dels eventuals regals que es puguin donar.

- Les persones o comparses no inscrites prèviament hauran de seguir les instruccions previstes a la fitxa d’inscripció i seguir les indicacions que, en el seu cas, puguin donar les persones encarregades de l’organització de la Rua o la Policia Local.

Finalment, recordar que la Rua de Carnaval és una activitat festiva, ciutadana i familiar en la qual no han de tenir lloc conductes que no siguin les adequades a la seva naturalesa. En aquest sentit, no es permetran actituds o comportaments incívics, discriminatoris o perillosos. L’organització o la Policia Local, si es dona alguna d’aquestes circumstàncies, podrà obligar a les persona o persones implicades a abandonar la Rua.

 

Torna al Catàleg de Tràmits Electrònics