Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Exposició 'I tú? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
Exposició fotogràfica 'Presó i vida quotidiana'
Exposició 'Cossos que parlen. Les representacions del cos en les autores de còmic 1910-2022'
Vine a ballar la Polca de Cerdanyola
Exposició 'Re-producció. La revolución de la mujer madura'
Exposició 'Hanami'
Més que lletres 2024
Exposició 'Elsa Plaza. Circo Internacional'
Exposició '(In)visibles i (O)cultes'
8a Edició del Joc de l'Okka
ACTUALITAT
La Ciutat
Entre el 28 d’octubre i el 6 de novembre, 16 restaurants de la ciutat oferiran una àmplia varietat de plats a on els bolets seran els protagonistes
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet arriben enguany a la seva setzena edició i ho fan com una cita plenament consolidada en el calendari gastronòmic de Cerdanyola. Entre el 28 d’octubre i el 6 de novembre els restaurants participants inclouran a la seva carta diversos plats amb els bolets com a ingredient principal. Antonio Castro, president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, destaca la importància d’aquestes jornades per a la restauració local doncs els bolets són un producte que agrada i alhora és molt versàtil i permet fer una gran varietat de plats. El mateix Castro destaca que les jornades no arriben en el moment més adequat pel que fa a quantitat de bolets al bosc però destaca que els que hi ha són d’una gran qualitat. El chef del restaurant Los Abetos es mostra il·lusionat per poder elaborar plats diferents i promet que la restauració local estarà a l’alçada.
La regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, agraeix als restaurants que hi participen la seva implicació i empenta i destaca que les jornades gastronòmiques del bolet són un actiu més dels molts que ofereix la restauració de la ciutat.
Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, BlaBlaBleo Restaurant, Ca l’Enric, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Shapó, Tast & Gust, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.
Cartell XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet
Díptic XVI Jornades Gastronòmiques del Bolet
Tornar al llistat de noticies