AGENDA
Exposició: Un paseo por la historia
Exposició 'Art Solidari. S.O.S Síria'
III Concurs de Dibuix de punt de llibre
Activitat LàserPark al Casal de Joves
Exposició 'Resistents i deportades'
Exposició 'Estiueig de proximitat, 1850-1950'
7a Edició del Joc de l'Okka
Gent Gran Activa
Exposició temporal 'Lluis Gausachs, un mestre en la memòria'
ACTUALITAT
La Ciutat
Del 29/10/2021 al 07/11/2021
Les jornades es proposen a la ciutadania per maridar la llarga tradició boletaire de la ciutat amb la creativitat dels restauradors locals. Enguany els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta quatre plats elaborats amb aquest producte. Les jornades es faran del 29 d'octubre al 7 de novembre. Aquests dies els restaurants oferiran a qui vulgui els plats cuinats amb bolets. En aquest sentit l’organització proposa a la població de la ciutat i d’arreu visitin els restaurants de la ciutat, es deixin aconsellar i gaudeixin de les menges més exquisides cuinades amb bolets.
Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, Ca l’Enric, Cal Pintxo, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, El Viejo Roble, Espai Vi, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Restaurant Cheer, Restaurant Tocat de l’Olla, Shapó, Tanino, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.
Hora: Horaris dels restaurants participantsLloc: Vegeu díptic informatiuOrganitza: Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Díptic informatiu XV Jornades Gastronòmiques del Bolet 2021
Tornar al llistat de l'agenda d'activitats