Bucs

Un dels nostres projectes adreçats al jovent interessat en la música és la possibilitat d'utilitzar els bucs d'assaig i edició. Situats a la segona planta de l’edifici són, per una banda, un buc d’edició multimèdia dotat amb un ordinador Mac amb programes d'edició, softbox, controladora DJ, teclat de producció musical, càmera de fotos i vídeo de gran qualitat i un croma. Per altra banda, tres bucs d’assaig amb un backline equipat amb una bateria completa, amplificadors de guitarra elèctrica i baix, altaveus, taula de so i equip de veus. 

El projecte no només és un servei, ofereix la possibilitat de participar activament en una assemblea autogestionada pensada perquè el mateix jovent organitzi activitats al voltant de la música, com concerts (Bucstock), formació musical, etc. 

   

Lloguer de bucs d'assaig

El servei de lloguer dels bucs d’assaig per a grups es fa mitjançant la compra d’un dels 3 packs de sessions, essent cada sessió dels packs de 2 hores. Així doncs, com més gran és el pack, més econòmic surt el preu l’hora. Els packs tenen data de caducitat en el moment de la compra i són els següents:

Pack 6 Sessions de 2h (4€/h): 48€ 

Pack 12 Sessions de 2h (3€/h): 72€ 

Pack 24 Sessions de 2h (2,71€/h): 130€ 

Els assajos no són acumulables, quan caduquen i no s'han gaudit no són recuperables. Els packs caduquen a final de curs.

Com a novetats, es proposen uns packs d’hores per a solistes (consulteu el preu al flyer de dalt) i s’ha ampliat l’horari també als caps de setmana. El buc d’edició és un servei gratuït. Les entitats o associacions juvenils de Cerdanyola del Vallès poden fer ús de tots els bucs, també de manera gratuïta.

 

Per consultar la disponibilitat dels bucs i horaris d'assaig pregunta per Joel o Otxe

Telèfon: 935 805 869 - 670 485 750

WhatsApp: 622 289 688

Adreça electrònica: pedrochegm@cerdanyola.cat 

Horari: Matins: dimarts i dijous de 10:30 a 14h Tardes: dilluns a dijous de 17:30 a 00h. Es pot assajar fora d'horari amb un codi d'accés personal, si s'ajusta un horari fix.

Concert debut a l'espai carrer de "Los provisionales"

Servei de gravació als bucs amb un productor musical professional.