Bucs

Un dels nostres projectes adeçats al jovent interessat en la música és la possibilitat d'utilitzar els bucs d'assaig i edició. Situats a la segona planta de l’edifici són, per una banda, un buc d’edició multimèdia dotat amb un ordinador, amplificadors, càmera de fotos i vídeo de gran qualitat i un croma. Per altra banda, tres bucs d’assaig amb un backline equipat amb una bateria, amplificadors de guitarra elèctrica i baix, altaveus, taula de so i equip de veus. 

El projecte no només és un servei, ofereix la possibilitat de participar activament en una assemblea autogestionada pensada per a què el mateix jovent organitzi activitats al voltant de la música, com concerts, formació musical, etc. 

   

Lloguer de bucs d'assaig

El servei de lloguer dels bucs d’assaig per a grups es fa mitjançant la compra d’un dels 3 packs de sessions, essent cada sessió dels packs de 2 hores. Així doncs, com més gran és el pack, més econòmic surt el preu l’hora. Els packs són els següents:

Pack 6 Sessions de 2h (4€/h): 48€

Pack 12 Sessions de 2h (3€/h): 72€

Pack 24 Sessions de 2h (2,71€/h): 130€

Com a novetats, es proposen uns packs d’hores per a solistes i s’ha ampliat l’horari també als caps de setmana. El buc d’edició és un servei gratuït. Les entitats o associacions de Cerdanyola del Vallès poden fer ús de tots els bucs, també de manera gratuïta.

 

Per consultar la disponibilitat dels bucs i horaris d'assaig pregunta per Joel.

Telèfon: 935 805 869 - 670 485 750

WhatsApp: 693 803 054

Adreça electrònica: garciacj@cerdanyola.cat

Horari: Matins: dimarts i divendres de 10:30 a 14:15h Tardes: dilluns a dijous de 16:30 a 21h. Es pot assajar fora d'horari amb les claus electròniques, cal concertar assaig.

Concert debut a l'espai carrer de "Los provisionales"