Bucs

Un dels nostres projectes adreçats al jovent interessat en la música és la possibilitat d'utilitzar els bucs d'assaig i edició. Situats a la segona planta de l’edifici són, per una banda, un buc d’edició multimèdia dotat amb un ordinador, amplificadors, càmera de fotos i vídeo de gran qualitat i un croma. Per altra banda, tres bucs d’assaig amb un backline equipat amb una bateria completa, amplificadors de guitarra elèctrica i baix, altaveus, taula de so i equip de veus. 

El projecte no només és un servei, ofereix la possibilitat de participar activament en una assemblea autogestionada pensada perquè el mateix jovent organitzi activitats al voltant de la música, com concerts, formació musical, etc. 

   

Lloguer de bucs d'assaig

El servei de lloguer dels bucs d’assaig per a grups es fa mitjançant la compra d’un dels 3 packs de sessions, essent cada sessió dels packs de 2 hores. Així doncs, com més gran és el pack, més econòmic surt el preu l’hora. Els packs són els següents:

Pack 6 Sessions de 2h (4€/h): 48€

Pack 12 Sessions de 2h (3€/h): 72€

Pack 24 Sessions de 2h (2,71€/h): 130€

Com a novetats, es proposen uns packs d’hores per a solistes (consulteu el preu al flyer) i s’ha ampliat l’horari també als caps de setmana. El buc d’edició és un servei gratuït. Les entitats o associacions de Cerdanyola del Vallès poden fer ús de tots els bucs, també de manera gratuïta.

 

Per consultar la disponibilitat dels bucs i horaris d'assaig pregunta per Joel.

Telèfon: 935 805 869 - 670 485 750

WhatsApp: 693 803 054

Adreça electrònica: garciacj@cerdanyola.cat

Horari: Matins: dimarts i divendres de 10:30 a 14:15h Tardes: dilluns a dijous de 16:30 a 21h. Es pot assajar fora d'horari amb les claus electròniques, cal concertar assaig.

Concert debut a l'espai carrer de "Los provisionales"